FORTSATT IKKE SUNN

For rundt en månded siden skrev jeg om hvordan jeg har så lyst til å ta av litt, men at jeg på ingen måte viljestyrken til det. FORTSATT IKKE SUNNJeg klarer bare ikke å være en av dem som spiser grønt til alle dagens tider, hvis i det hele tatt! Og jeg er definitivt ikke blant dem som klarer å stoppe seg selv etter en eller to biter med sjokolade? Nei, har jeg begynt på en sjokolade da er den i alle fall halvt tom før jeg legger den fra meg, og det er hvis jeg er flink. Må jo legge til at jeg snakker om de store platene nå. Nei, de små har jeg ikke engang vurdert å kjøpe. Og da måtte jeg nok bare ha kjøpt mer, og da er jo poenget helt borte.

Sist gang sa jeg at jeg hadde funnet en mulig metode å roe meg litt på. Det var å kjøpe en sjokolade hver eneste helg slik at jeg på den måten fikk det sukkeret jeg trenger for å roe meg ned. For hvis jeg ikke får dette blir det nesten krise. Jeg klarer ikke å la være å tenke på alt det søte og gode jeg kan få tak i, og det kan ødelege hele helgen. Alt for ofte hender det  at jeg skynder meg ned til butikken og hamstrer inn masse godteri på lørdagen, oftest rett før det stenger, og da har jeg i alle fall torturert meg selv hele fredagen. Jeg kan bare ikke hjelpe å når fristen holder på å gå ut. Hvis du husker det så var det at jeg spiste pizza til vært eneste måltid i en hel helg som fikk meg til å skreve det forrige innlegget. Det var fordi jeg ikke hadde sjokolade.

Vel, denne helgen prøvde jeg tipset mitt, og det fungerte bare halveis. Det ble bare en pizza, riktignok litt sunnere enn sist, men det ble også masse godteri, og da er vi jo like langt.  Jeg virkelig ikke hva som er best å gjøre her, men det var jo i alle fall en liten forvbedring fra sist, så kanskje jeg bare skal forsøke å gradevis få ned. Det å tenke på noe helt annen i disse periodene kan også hjelpe enormt.