HAR KLART Å HOLDE PÅ DØGNRYTMEN

Nå er det vel nesten to måneder siden jeg falt skikkelig ut av døgnrytmen min. Jeg husker fortsatt hvor irriterende det var. DØGNRYTMENDet var for eksempel netter da jeg ikke fikk sove før rundt fem på natten. Og da er det jo bare noen ting som har gått altfor langt, i alle fall i min mening.

Det var jo spesielt ille fordi jeg har hatt en god del problemer med døgnrytmen tidligere – og har skrevet en del om dette her også. Heldigvis klare jeg å jobbe meg gjennom det rimelig fort denne gangen, og etter litt over en uke klarte jeg å starte å legge meg rundt tolv – tror at jeg nevnte dette i et innlegg jeg skrev for omtrent to uker siden.

Da mener jeg at jeg også skrev at jeg skulle gjøre mer eller mindre alt jeg kunne for å holde på denne døgnrytmen, og vet du hva, det kan jeg nå meg glede si at jeg klarte. Klokka er bare ni på kvelden nå, men jeg merker allerede at jeg begynner å bli trøtt, og jeg vil nol legge meg om kun et par timer.