Plagg som passer til hverdag

Ønsker du å fornye de hverdagslige antrekkene dine i klesskapet? Jeg fornyer stadig noen av plaggene, og elsker nøytrale og alminnelige plagg som passer til hverdag – Akkurat som denne genseren.

plagg som passer til hverdag

Er det rart denne sukkersøte toppen ble flittig brukt  i varmen eller? Sammen med en lekker blomsterkrone blir den en skikkelig sommertopp som man forelsker seg i med en eneste gang – herlighet! Før vi reiste til Gran Canaria rakk jeg heldigvis å knipse noen antrekksilder av denne toppen, og de skal dere ikke gå glipp av – det er sikkert og visst!
Sukkersøte toppen

Jeg har reist utrolig mye i livet mitt, og vil si jeg har funnet ut hva som er det perfekte antrekket for en lang og behagelig reise. Nå fikk dere se mitt reiseantrekk i går, men jeg vil nå gi dere noen konkrete tips til hva dere burde tenke på før dere velger reiseantrekket.

1) Velg noe som er komfortabelt – Ikke en trang bukse som strammer over livet.

2) Gå gjerne for en tights og en lang tunika med lange armer – Det er også mulig å ha strømpebukse og skjørt – fint og behagelig.

3) Velg alltid en overdel som kan holde deg varm om det er kaldt på flyet, og at du kan dra opp armene om det blir for varmt. Temperaturen på flyet er alltid varierende.

3) Ha sokker i håndbagasjen – det er så lurt!

4) Ha gjerne et stort skjerf som du kan ha rundt deg om du fryser, eller bruke som en liten pute

Reiseantrekk