Ukas store motivasjon

Jeg tror ikke jeg har hatt noe spesiell motivasjon på noen områder. Jeg håper at neste uke vil være fullstappet med motivasjon, både til trening, blogg og skolearbeid. Som regel når mandagen har kommet så skyter motivasjonen helt naturlig i været – Det er alltid deilig med en ny start på ei ny uke. Ukas flause har (heldigvis) ikke funnet sted – endelig en flause-fri uke! De to siste ukene har jeg jo bare hatt flauser på treningssenteret, men denne uken har jeg klart å komme meg unna!

Ukas kjiping kom her og nå! Jeg kjenner jeg er sånn passe skuffa, sint og irritert på en og samme gang. Søndagens høydepunkt er Robinson på tv. Jeg hadde gledet meg til å hoppe i koseklærne, slenge meg på sofaen, (endelig) ta frem påskeegget og nyte hver eneste godteri til Robinson. Jeg går inn for å dobbeltsjekke når det starer, så viser det seg at det faktisk ikke er Robinson i dag! Herlighet så skuffet jeg er her jeg sitter. Noen tips til noe annet jeg kan se på i kveld?

Ukas innkjøp har vært denne fine ulltrøyen fra Helly Hansen. Jeg forguder jo alt av ullundertøy og ikke minst merket Helly Hansen – Det er så deilig når man skal gå tur, kose seg en kveld eller drar på hytta.
Ukas store motivasjon